ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dr Alban är årets Ranelid

Nina Andrén · 14 Feb 2014
Uppdaterad 14 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Dr. Alban och Jessica Folcker underhåller iallafall.
Dr. Alban och Jessica Folcker underhåller iallafall.Foto: Gustav Gräll

Nu kanske jag låter superelak men mitt första intryck av Dr. Alban när han ställer sig på Melloscenen är att han ser ut och låter som en förvirrad gammal gubbe som drabbats av Parkinsons sjukdom. Kolla in den där armen som lever sitt eget liv! Det här säger jag med min djupaste kärlek för man kan inte annat än att älska en kultfigur som Alban.

Först sitter jag och bara gapar stort här på parkett för man vet inte riktigt vad man ska tycka och tro om låten. Den är helt galen. Men innan den är slut märker jag att jag sitter med ett stort leende på läpparna och gungar med i beatet. Vad betyder det? Är den bra då? Eller har jag helt tappat det?

“Around the world” är ett glädjepiller av högsta kaliber. Så mycket vet jag åtminstone. Låten kommer förmodligen bli en kultklassiker i stil med Ranelids “Mirakel” efter tävlingen.

Det tidiga 90-talet står som modell för produktionen när Dr. Alban pratsjunger medan stencoola Jessica Folcker står för refrängen. Hon är hur säker som helst men vad fick henne att tacka ja till den här låten? Man skulle ju velat tjuvlyssna på det telefonsamtalet.

Men jag har bestämt mig. Jag ÄLSKAR det här med hull och hår!

Hur bra det går i tävlingen beror nog på hur många öl folk har fått i sig hemma i tv-sofforna när de ska rösta.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro