ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dr Alban och Jessica Folcker har hittat rätt låt

Anneli Sandberg · 28 Nov 2013
Uppdaterad 28 Nov 2013

Dr Alban och Jessica Folcker. Det var de två mest överraskande namnen när de två sista startfälten i nästa års Melodifestival presenterades på torsdagen. "Vi ska bjuda på en nostalgitripp", lovar de.

klar

Artikellänk är kopierad

På torsdagen presenterades de två sista deltävlingarna i nästa års Melodifestival. Duon Dr Alban och Jessica Folcker glänste i kläder av guld som en hint om att de är att räkna med i toppstriden. – Detta är fantastiskt kul! Vi ska bjuda på nått riktigt härligt som vi hoppas alla kan ta till sig och njuta utav. Vi har en härlig, gungig låt som man dras med i och så kan vi utlova att vi ska bjuda på en nostalgitripp. En flirt med där vi en gång började, säger de. Dr Alban säger att han fått frågan om att delta typ hundra gånger men att det var först nu som det kändes rätt. – Allt har sin tid. Och så måste man hitta en låt som man tror på och det har vi nu, säger han. Enligt tävlingsproducenten Christer Björkman kommer vi få höra fler härliga och glada låtar i stil med Dr Albans och Jessica Folckers. Han beskriver Melodifestivalåret 2014 som kul och roligt. – Det blir ett vansinnigt roligt år. Det kommer bli glädjefullt, lättsamt, mycket fest och mycket hits. Det är så långt ifrån smalt och creddigt som det går. Tittarna kommer att älska det, säger han. Och så blir det något mer jämställt. Nästa års startfält består av 12 tjejakter, 15 killakter och 5 mixade. – Det är väldigt medvetet. Vi har försökt så långt det går att få det jämlikt i kön, grupper och solister och tempon. Sen är det inte alltid det går på grund av att låtarna inte alltid är tillräckligt bra, säger Christer Björkman. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro