ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dreamhack utsatt för sabotage inför turneringen i Marseille

Erik Glanell · 3 Apr 2018
Uppdaterad 4 Apr 2018
Spåren av tjuvarna syns tydligt på de sönderslagna rutorna till spelarbåsen.

Spåren av tjuvarna syns tydligt på de sönderslagna rutorna till spelarbåsen. Foto: Dreamhack


Tjuvarna hälsade på hos Dreamhack i helgen. Spelarbås förstördes och stolar stals. Nu vädjar företaget om allmänhetens hjälp.

klar

Artikellänk är kopierad

Renoverade spelarbås och 50 specialgjorda spelarstolar var redo att skeppas i väg till Dreamhack Marseille som spelas i mitten på april. Den planen ser nu ut att gå i kras. När Dreamhacks anställda kom tillbaka efter påskledigheten var det enda som fanns kvar två sönderslagna spelarbås.

På bilderna som nu sprids av Dreamhack syns spåren efter stölden på spelarbåsens krossade rutor.

En detalj som kan försvåra för tjuvarna att sälja stolarna vidare är att de är specialgjorda och inte återfinns i butik.

Dreamhack vädjar nu till allmänheten att höra av sig om någon skulle ha tips som kan hjälpa dem att få fast tjuvarna. Även en hittelön har utlovats.

Metro Esport har sökt Dreamhack för en kommentar.

Rättelse: I en tidigare version av den här texten skrevs det att det var 30 stolar som stals vid tillfället. Rätt ska vara att det var 50 stycken.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro