ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Drömpop, feminism och baktakt.

Johanna G Jimenez · 14 Nov 2013
Uppdaterad 15 Nov 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Klubb: Baktakt på Moriskan

Malmö Reggae Fest fyller hela Moriska Paviljongen med allt från reggae, dancehall, hiphop, R n´B och soul. En rad dj:s och artister från den svenska reggaescenen, som aktuella Labyrint från Uppsala, Slag Från Hjärtat och dansgruppen Bow Down Crew från Malmö med ett nytt hett nummer.

I morgon kl 22-03. Ålder 18 år. Förköp: 160 kr + serviceavg. I dörren: 200 kr

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö.

Scen: Feministisk kulturbomb

Inkonst och Ladyfest skapar en heldag och helkväll fullmatad med scenkonst, musik, samtal och feminism. På scen står akter som Skabbteatern, Ladyfestkören och artister som Malmöbaserade Kameleonten, även känd som Dajana Löf, stencoola Mega O Mega samt Uppträdargruppen som bjuder in till masshypnos i dansens tecken.

I morgon kl 15-18 samt 19-23 på Inkonst. Fri entré kl 15-18, samt 60 kr mellan 19-23. Fri ålder.

Konsert: Skimrande drömpop

Banden Postiljonen och Azure Blue är båda aktuella med nya släpp på skivbolaget Hybris och skapar mästerligt drömsk pop. I kväll kommer de båda till Mejeriet för en festkväll i popens tecken. Bakom skivspelarna står dj 1994 och tvillingarna Anna och Sara Palmer från Malmö som spelar ny musik och klassiker du glömt att du älskade.

I kväll: kl 20.30 -03. Ålder 18 år. Entré: 150 kr, eftersläpp ca 00.30 80 kr.  Mejeriet, Stora Södergatan 64, Lund.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro