ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Du bestämmer vem!

Sara Stolt · 6 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


Marie

klar

Artikellänk är kopierad

Vad är Amandas styrka?– Att hon, precis som jag, sjunger från hjärteroten. Hennes Akilleshäl?– Hon har inga svagheter.Vilken egenskap skulle du vilja sno av Amanda inför kvällen?– Det går inte att säga. Det blir så konstigt om jag säger något.Och om du fick ge bort din sämsta till henne?– Jag skulle aldrig ge bort något.Vad föredrar du – att ha en ljuv eller spexig framtoning på scen?– Som ni har sett kan jag ha båda delarna. För mig handlar det inte om att stå och se snygg ut utan att förmedla något.Finns det någon före detta ”Idol”-deltagare du lyssnar på privat?– Jag ryckte faktiskt en Darinskiva när jag var på Sony BMG. Låten ”Move” spelas flitigt på mitt hotellrum.Om du vinner måste du spela in en skiva på väldigt kort tid. Hur känns det?– Det är förarbetet som tar tid och jag har suttit i möten och sagt ja eller nej till låtar. Allt det där är klart och när man bara ska sätta låtarna i studion brukar det nog gå ganska snabbt. Varför ska man klaga?Är du orolig för något inför kvällen?– Nej, jag måste sluta upp med det där och bara förlita mig på mig själv. Jag är inte orolig.Hur reagerar du om du inte vinner?– Att komma till Globen från att ha sökt till ”Idol” i somras… kan man begära mer?

Amanda

Vad är Maries styrka?– Hennes fantastiska sångröst och att hon verkligen brinner för det här.Hennes Akilleshäl?– Hon är inte så bra på att tvätta. Hon tvättar inte så ofta.Vilken egenskap skulle du vilja sno av Marie inför kvällen?– Jag vill vara jag i Globen. Jag vill inte vara någon annan.Och om du fick ge bort din sämsta till henne?– Grejen är att när det pågår sådana här viktiga saker måste jag kissa hela tiden. Men Marie har samma problem. Vi springer och kissar jämt så jag vill inte ge bort någon.Vad föredrar du – att ha en ljuv eller spexig framtoning på scen?– Jag vill ha en skön blandning. Det ska vara mäktigt men kan också vara spexigt. Finns det någon före detta ”Idol”-deltagare du lyssnar på privat?– Nej.Om du vinner måste du spela in en skiva på väldigt kort tid. Hur känns det?– Jag vill säga en sak till att alla som inte vill att jag ska vinna för att de tror att plattan skulle bli torr: Jag garanterar att den inte blir dålig. Skivan skulle bli grym.Är du orolig för något inför kvällen?– Att micken skulle lägga av eller att något annat som inte jag kan påverka blir fel. Tekniska saker.Hur reagerar du om du inte vinner?– Då är jag enormt glad eftersom jag kommer tvåa och har fått uppleva att stå i Globen.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro