ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dubbeljobbande fyrabarnsmamman blev miljardär – på några minuter

Karolina Skoglund · 14 Feb 2015
Uppdaterad 14 Feb 2015

Ena sekunden hade Marie Holmes, 26, två jobb och ingen aning om hur hennes fyra barn ens skulle kunna gå på college. Den andra sekunden var hon inte bara miljonär, utan miljardär.

klar

Artikellänk är kopierad

WECT.
WECT.

Fyrabarnsmamman Marie Holmes, 26, från North Carolina hade två jobb för att kunna försörja familjen, ett på McDonalds och ett på Walmart. Men i onsdags förändrades allt. Med råge.

Då vann hon nämligen 188 miljoner dollar, motsvarande en och en halv miljard svenska kronor.

– Jag trodde att jag skulle få en hjärtattack när jag såg det och dubbelkollade att det stämde. Jag tror jag skrämde barnen för att jag skrek så högt, säger hon till WECT.

– Nu kan jag ge mina barn något som jag inte haft. 

Marie Holmes har nu bestämt sig för att sluta på båda sina jobb för att i stället få mer tid med sina barn. Hon ska nu även starta collegefonder för barnen samt köpa ett hus, så snart hon bestämt sig för vart de ska flytta. När WECT ställer frågan om hon är redo för konsekvenserna av  lotterivinsten , svarar hon:

– Jag är redo för det. Jag är redo att omfamna förändringen. Jag är mycket tacksam för vad som är på väg att hända för min familj. 

Har du alltid köpt lotter? 

– Nej, verkligen inte. Jag köper bara när jag kan. Nu bad jag min mamma handla en till mig och det var en vinnande lott.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro