ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dubbla premiärer i svensk tv på onsdag

Pontus Hammarlund · 12 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I kväll har två av tv-världens största dramaserier säsongspremiär i Sverige. ”Lost” och ”Grey’s anatomy”. Metro drog till Hollywood för att ta reda på senaste nytt bakom seriernas kullisser.Chyler Leigh, 25, nykomling i ”Grey’s anatomy” som spelar spelar Meredith Greys halvsyster Dr Lexie Grey:Hur är det att komma in som skådespelare i en serie som redan är en etablerad succé?– Det fungerar faktiskt ganska bra för mig. Det här är faktiskt andra gången jag gör det. Första gången var i ”The practice”. Då kom jag in i sista säsongen och det var inte lika personligt av någon anledning. Men det berodde inte på folket där utan på att det var en väloljad maskin som var inne på sin sjunde säsong vilket innebar att folk bara kom in och gjorde sin sak för att sedan gå igen.

Och här?– Här har det varit en fantastisk upplevelse. Alla har varit så välkomnande och tagit mig under sina vingar. Jag har aldrig spelat en läkare innan men alla har de har gått igenom medecinska detaljer och så med mig, Alla är så roliga här.Elizabeth Mitchell, 37, dök upp under förra säsongen av ”Lost” och spelar Juliet Burke:Hur känns det att de annonserat ett faktiskt slut på serien?– Jag älskar det. Jag vill avsluta detta vid en viss punkt för jag vill behålla intrigiteten i mitt arbete, vilket man sällan gör i dett här yrket. Så det är perfekt, precis som att göra en film.

Tittarsiffrorna sjönk under förra säsogen, tror du att detta kan hjälpa dem upp?– Jag vet inte om detta kommer att hjälpa Jag tror att de förmodligen kommer att vara detsamma. Våra kärntittare kommer nog fortsätta titta och de som inte gillar serien är redan borta, och jag tror inte att man får tillbaka tittare.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro