ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dummaste brottslingarna – Ringde polisen för att köpa knark

Victoria Gillberg · 5 Okt 2011
Uppdaterad 5 Okt 2011
Steven Hendricks och Kewon Johnson hade den sämsta planen någonsin för att få tag på lite gräs.

Steven Hendricks och Kewon Johnson hade den sämsta planen någonsin för att få tag på lite gräs.


Steven Hendricks och Kewon Johnson är inte de smartaste av brottslingar. De ringde polisen för att köpa knark. Sedan försökte de betala med förfalskade sedlar.

klar

Artikellänk är kopierad

Runt halv tolv på kvällen i St Cloud, Minnesota. Polismannan Matrin Sayre satt i sin polisbil när han såg att mobilen ringde. Okänt nummer. Sayre svarade och en kille frågade om Sayre kunde sälja ett halvt kilo marijuana.

Polismannen tänkte snabbt. Han skruvade ner ljudet på polisradion och sa att han absolut kunde hjälpa till. Johnson och Hendricks, som låg bakom samtalet, verkade vara mycket otåliga och ringde flera gånger för att arrangera mötet.

När mötet till slut ägde rum och brottslingarna såg polisen komma började de springa. Men de fångades snabbt.

Polisen Martin Sayre säger att han aldrig stött på kriminella som gjort det så lätt att arrestera dem. – Jag har sett det många gånger på TV. På program som "Världens dummaste brottslingar".

Men Hendricks och Johnsons misslyckande tar inte slut här. Förutom att de hade lite marijuana på sig hade de också tänkt betala med 3060 dollar i falska sedlar.

Nu sitter de häktade för förfalskning av sedlar – och droginnehav.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro