ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

E L James: Han är underbar”

Emma Björkman · 6 Nov 2013
Uppdaterad 6 Nov 2013

I förra veckan blev det klart att Jamie Dornan ersätter Charlie Hunnam som Christian Grey i filmatiseringen av Femtio nyanser av honom”. – Jag tycker han är ett perfekt val, säger författaren E L James.

klar

Artikellänk är kopierad

Från och med onsdag finns underklädeskollektionen som E L James, 50, tagit fram i samarbete med Kappahl till försäljning.  – De presenterade en massa vackra underkläder för mig som jag fick godkänna eller inte. För mig var det viktigt att  färgerna kändes rätt och att det var smakfullt och sexigt, säger E L James.
Från och med onsdag finns underklädeskollektionen som E L James, 50, tagit fram i samarbete med Kappahl till försäljning.  – De presenterade en massa vackra underkläder för mig som jag fick godkänna eller inte. För mig var det viktigt att  färgerna kändes rätt och att det var smakfullt och sexigt, säger E L James.Foto: Urban Brådhe

E L James, 50, delar sin tid mellan hemmet i London och Los Angeles i USA – där förberedelserna inför filmatiseringen av ”Femtio nyanser av honom” pågår för fullt.  Inspelningsstarten sköts fram en månad sedan ”Sons of anarchy”-stjärnan Charlie Hunnam, 33, nyligen hoppade av huvudrollen som Christian Grey. – Jag tänker inte säga någonting om Charlie Hunnam mer än att jag önskar honom allt gott, säger E L James kort när Metro träffar henne på blixtvisit i Stockholm. Hon är på pr-besök för den underklädeskollektion hon tagit fram i samarbete med Kappahl. Nu pekar allt på att Hollywoodfilmen ska börja spelas in i december.  – Jag hoppas det, ta i trä, säger E L James. Hon twittrade själv ut nyheten om att den irländske skådespelaren och fotomodellen Jamie Dornan, 31, ersatt Charlie Hunnam i rollen som den dominante, förmögne Christian Grey. – Jag tycker att han är ett perfekt val, han är underbar, kommenterar hon. Boktrilogin ”Femtio nyanser …” har toppat bästsäljarlistor världen över. E L James säger sig inte ha några förhoppningar på att kunna bräcka sina egna framgångar.  – Det går inte. Jag skulle vilja publicera min nästa bok under pseudonym eftersom jag tycker att uppmärksamheten kring de här tre böckerna har varit löjlig. Det finns mycket viktigare saker som pågår i världen. Vad är det dyraste du har köpt för pengarna du tjänat på ”Femtio nyanser…”? – Ett större hus i London. Innan satt jag och skrev vid köksbordet men nu har jag ett arbetsrum. Jag glömmer hela tiden bort att jag har en massa pengar, jag måste vänja mig vid det. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro