ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

E-volo – elmultikopter med plats för en

Aron · 7 Nov 2011
Uppdaterad 7 Nov 2011
E-volo

E-volo


klar

Artikellänk är kopierad

Vi testade en gång en liten fransk fjärrstyrd helikopter här på redaktionen. I själva verket var det en quadrikopter med fyra propellrar. Nu har ett gäng tyskar visat att om du slänger på ett gäng rotorer till och gör dem lite större så kan du flyga iväg med din multikopter.

I det här rätt tuffa klippet kan du se hur E-volo svävar iväg med Thomas Senkel ombord. Han ser ut att sitta på en pilatesboll som dessutom fungerar rätt bra som landningsställ. På E-volos sajt kan du läsa mer om multikoptern.

Testflygningen genomfördes i slutet av oktober och varade i en och en halv minut. Den maximala flygtiden är 20 minuter eftersom rotorerna drivs av batterier. Med lite längre flygtid kan det här bli en ganska intressant produkt.

För övrigt tycker jag alltid att man ska uppmana till användande av hjälm. MEN. Om du kraschar med din multikopter, hur mycket nytta kan hjälmen göra?

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro