ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Ebba Hultkvist ser fram emot Let´s Dance

Patrik Wirén · 3 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Ebba Hultkvist - mest känd som Wilma i Skärgårdsdoktorn - är en av deltagarna i nya Let´s Dance.

Ebba Hultkvist - mest känd som Wilma i Skärgårdsdoktorn - är en av deltagarna i nya Let´s Dance. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Hela startfältet.
Hela startfältet.

 Tittarsuccén ”Let’s dance” återvänder till tv-rutan. På kort tid ska elitdansare återigen lära oerfarna kändisar hur man rör sig på ett dansgolv. En av de medverkande är 23-åriga Ebba Hultkvist.- Jag tackade ja direkt, säger hon. Ebba blev Wilma med hela svenska folket i reprisaktuella ”Skärgårdsdoktorn” men har de senaste två åren koncentrerat sig på skolan. Istället för att satsa på en karriär som skådespelare pluggar hon till civilekonom. - Jag känner att det finns annat i livet som är viktigare än att jobba med skådespeleri. Jag tycker om det, men det kan man få utlopp för i andra sammanhang. Att vara med i spexet på skolan eller vad som helst.•• Tvekade du inför att vara med i ”Let’s dance”?- Nej. Det känns jätteroligt och är en möjlighet att lära sig dansa. Förhoppningsvis kan man bära med sig det resten av livet. En annan som tävlar är Markoolio. Han lovar att bjuda tittarna på tvättäkta finsk ångest.- Vissa danser är inte bara tjo och tjim, utan handlar om känsla. Där har jag en ganska stor fördel av att jag kan vara teatral, säger han och ser rejält lidelsefull ut. Han hävdar att han tar dansen på största allvar.- Jag kommer inte att gå in och blaja bort det. Vi ska vinna, det är därför vi är här.

Lasse Brandeby är inte lika säker på sina egna möjligheter att vinna juryns gunst och erövra tävlingspokalen.- Jag skulle inte satsa pengar på mig själv som vinnare. Jag spelar på trav och fortsätter nog med det istället. Men det är kul att vara med. 

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wirén
Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro