ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Eddie, vi har hört dig förr"

Matilda Bjerlöw · 16 Feb 2013
Uppdaterad 16 Feb 2013
Eddie Razaz hann inte mycket mer än ta första tonen, förrän åsikterna började hagla på twitter.

Eddie Razaz hann inte mycket mer än ta första tonen, förrän åsikterna började hagla på twitter.


Det twittras som vanligt så att det ryker. Många reagerade på Eddie Razaz nummer och den kollektiva åsikten tycks vara: Du är en kopia av alla andra.

klar

Artikellänk är kopierad

" Åh, Eddie är en repris på Anton som var en repris på David som var en repris på Eric Saade som var en repris på sig själv", twittrar Jonas Gardell och sammanfattar därmed det de flesta på twitter tycks anse.

Eddie Razaz är favorit i både publikundersökningar och bland spelbolag, men i media finns en oro att han är just för lik alla andra för att gå vidare.

"Razaz får tyvärr lida för att han dyker upp först vecka tre i årets tävling. Det är synd, för Razaz känns oändligt mycket modernare än David Lindgren och han sjunger bättre än Anton Ewald", skriver DN:s schlagerexpert Hanna Fahl.

Även Melodifestivalklubbens experter  Bubbe Fransson och Torbjörn Jons tycker att Eddie är bättre än sina föregångare, men oroar sig för att det inte kommer att räcka i kväll. Se Melodys intervju med dem här.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro