ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Efter 13 år i rutan – därför slutar Ica-Stig

Linnea Carlén · 19 Jan 2015
Uppdaterad 19 Jan 2015
Så här är vi vana att se Hans Mosesson. Nu lämnar han den folkära rollen som Ica-Stig.

Så här är vi vana att se Hans Mosesson. Nu lämnar han den folkära rollen som Ica-Stig. Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

​​Han har kommit att bli "Ica-Stig" med hela Sverige. Nu har Hans Mosesson, som han egentligen heter, spelat in sin sista reklamfilm.

500 avsnitt och 13 år senare lämnar "Ica-Stig" butiken.

– Det stämmer. Allting har ju sin tid och i samband med att vi pratade med reklambyrån och Ica, flaggade de för att det finns planer på att fortsätta med reklamfilmen i tio år till. Då tänkte jag att nej, nu lämnar jag över stafettpinnen till någon annan, säger Hans Mosesson till GT.

Beslutet, som offentliggjordes i söndags, hade enligt Mosesson vuxit fram över en längre tid. Nu säger han sig vilja fortsätta skådespela och lägga ner mer tid på att få andra roller, bland annat på teaterscenen. Han avslöjar samtidigt att vi kommer få se honom i tv-rutan redan i februari. Då i SVT.

– Det är en tv-serie som ska gå i mitten på februari. Jordskott heter den, och det är sex avsnitt. Men jag kan inte avslöja så mycket mer just nu, säger han till GT.

Den 1 februari visas den sista reklamfilmen med Hans Mosesson.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro