ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Efter bajsskämtet fick Bengtzing sjunga i skolan

Anneli Sandberg · 19 Feb 2014
Uppdaterad 19 Feb 2014

Linda Bengtzing skojade om ett företag som hette Björna på Twitter. Det är att bajsa för mig”. Nu har hon varit i Björnas skola utanför Ö-vik och spelat för eleverna som plåster på såren.

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Bengtzing fick hålla sitt löfte och komma och sjunga på Björna skola, efter bajsskämtet på Twitter.
Linda Bengtzing fick hålla sitt löfte och komma och sjunga på Björna skola, efter bajsskämtet på Twitter.Foto: Birgitta Haller

Linda Bengtzing twittrade om ett företag som hette Björna. Hon tyckte det var ett roligt namn.

– Björna är att bajsa för mig och så skojade jag om det och undrade hur man kunde döpa ett företag till det. Då svarade någon att Björna är en by utanför Örnsköldsvik. Då förstod jag att jag hade skitit i det blå skåpet och försökte släta över det hela med att jag jättegärna ville komma dit och hälsa på, berättar Linda.

Rektorn på Björna skola svarade att Bengtzing gärna fick komma till skolan och hon höll sitt löfte. På onsdagen, mitt i all festivalyra, åkte Linda Bengtzing till Björna by och besökte 140 exalterade elever.

– Jag åkte dit och spelade två låtar, ”Hur svårt kan det vara” och ”Jag ljuger så bra”. Men barnen ville mest prata. De undrade hur mycket jag tjänade, vilken färg jag har på håret, och hur mycket jag väger, säger Linda.

Hon fick utdela både pussar, kramar och autografer och så delade hon ut reflexer till alla barn med sitt namn på. Lite gammalt hederligt röstfiske alltså.

– Röstfisket pågår hela tiden. Det är inget som jag mörkar med.  Om man inte röstar kan man inte klaga på att fel artist vinner. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro