ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Efter tavelhånet – nu återförenas Birro med stora kärleken

Natalie Demirian · 5 Apr 2017
Uppdaterad 5 Apr 2017
Michaela Kälveskog och Marcus Birro.

Michaela Kälveskog och Marcus Birro. Foto: TT


Förhållandet tog slut under hösten 2016. Men nu har Marcus Birro och Michaela Kälveskog återförenats.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var under sommaren 2015 som Marcus Birro inledde en kärleksrelation med SD-politikern Martin Kinnunens dåvarande fru Michaela Kälveskog. Strax innan förhållandet blev offentligt skiljde sig även Marcus Birro från Jonna Vanhatalo efter fyra års äktenskap.

Under hösten 2016 tog dock förhållandet mellan Marcus Birro och Michaela Kälveskog slut. Men nu bekräftar Marcus Birro att de har blivit ett par igen.

– Efter lite tid ifrån varandra stod det klart att vi älskar varandra så väldigt mycket. Så återföreningen är relativt ny. För min del handlar det också om den resa mot brutal självinsikt som jag ägnat mig åt de senaste två åren. Jag har förändrats i grunden. Jag har till slut insett att jag kanske faktiskt är värd att älskas och den grundläggande lärdomen måste man landa i för att kunna älska själv, skriver författaren och poeten i ett mejl till Metro.

Han beskriver att känslan är som att se Italien avgöra mot Tyskland i en semifinal i VM med två minuter kvar av övertiden.

– Det är lätt overkligt. Att den här kärleken får en andra chans känns himmelskt. 

Tidigare i vår sålde Birros exfru Jonna Vanhatalo deras bröllopstavla på Tradera med rubriken ”Konst för den som redan har allt”. Något som blev en stor snackis. Tavlan hade dessutom ett knytnävslag genom Birros panna. ”Min knytnäve råkade gå igenom tavlan när det var som mest infekterat i bodelningen, skrev Jonna Vanhatalo i beskrivningen på Tradera.

Efter 391 bud såldes tavlan för 50 100 kronor. Senare dök tavlan upp hos Alex Schulman vars kompisar hade gått ihop och köpt den till honom i present.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro