ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Efterlängtade beskedet – Blizzard återupplivar Warcraft 3

Erik Glanell · 2 Nov 2018
Uppdaterad 3 Nov 2018

Den häftigaste nya från Blizzcons invigning var något gammalt. Spelet som lade grunden för moba-genren och gav nytt liv åt realtidsstragiscenen kommer tillbaka i form av Warcraft 3: Reforged.

klar

Artikellänk är kopierad

Det blev inget Warcraft 4 som fansen väntat så länge på. Däremot blev det det näst bästa. En av de största nyheterna under invigningen av Blizzcon 2018 blev en upputsad pärla – Warcraft 3: Reforged.

Som titeln antyder är det alltså en remastrad version av det älskade spelet Wacraft 3 som kom ut 2002.

Det innebär först och främst en rejält uppfräschad grafik. Modellerna är mer detaljerade och spelet kommer att stödja 4k-upplösning. Dessutom tillkommer mer än fyra timmar uppdaterade cutscenes och röster.

Enligt Back2Warcraft ska det också vara möjligt att ändra skins på hjältarna och spela både som kvinnliga och manliga hjältar.

För de som längtar tillbaka till tower defense storhetstid kommer också nyheten om att Reforged har ett helt nytt kartbyggar-läge.

Metro Esport kommer att bjuda på mer nyheter om Warcraft 3: Reforged de kommande dagarna.

De uppfräschade modellerna

Bilder ur spelet

Foto: Blizzard

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro