ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Elin och Mattias hyr hotellsvit – för att bjuda hemlösa på spa

Filip Joelsson · 26 Okt 2018
Uppdaterad 26 Okt 2018
Elin Hydén från Torsåker och Mattias Karlsson från Sandviken bjuder in hemlösa till en hotellsvit och Stockholm, för att bjuda på gratis spa.

Elin Hydén från Torsåker och Mattias Karlsson från Sandviken bjuder in hemlösa till en hotellsvit och Stockholm, för att bjuda på gratis spa. Foto: Privat/Pixabay


Elin Hydén och Mattias Larsson har bokat en helgweekend på hotell i Stockholm – för att bjuda hemlösa på spabehandling. "Det känns viktigt att hjälpa till med det man kan", säger Elin.

klar

Artikellänk är kopierad

Frisören Elin Hydén från Torsåker och personlige tränare Mattias Larsson från Sandviken hade länge gått och funderat över hur de kunde använda sina yrkeskunskaper för välgörande ändamål.

Nu slår de sina huvuden ihop, och har därför bokat en svit på ett hotell i Stockholm. Men inte för en traditionell helgweekend. I stället kommer sviten användas som tillfälligt spa – för hemlösa, vilket Arbetarbladet berättat om.

– Jag kommer att erbjuda gratis dusch, klippning och skäggtrimning och Mattias på massage. Och så kommer det bjudas på smörgås, säger Elin Hydén.

Inför helgen den 10 och 11 november packar de med sig allt från massagestolar, oljor, saxar och frisörkappor och reser till Stockholm. Dessförinnan kommer de att besöka Stadsmissionen för att informera om initiativet och erbjuda sina tjänster till den som inte har ett hem.

– Förhoppningen är att så många som möjligt vill komma och att vi får träffa många härliga människor, säger Elin.

Varför gör ni det här? 

– Helt och hållet för att erbjuda hjälp. Vi bekostar allt själva, men känner att det är värt det om vi kan hjälpa någon som annars inte får något.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro