ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Elisa charmar byxorna av tittarna

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Hej gammelschlager jag trodde inte du var saknad?! Sist vi såg dig var det i Bengtzing-skepnad och när nu Elisa äntrar scenen är det som om tiden stått blixtstilla sedan dess.

“Casanova” bjuder i alla fall på sig själv och låtsas inte vara någon annan än vad den är. Man får precis det man förväntar sig: En mossig dansbandstext á la “Pling” Forsman (och Jimmy Jansson) och ett aerobicspass i stilettklackar. Snygga manliga dansare i fluga och en blond sexbomb i kortkort som levererar som om hon står på en Melloscen 24 timmar om dygnet. Imponerande!

Kompetent inom sin genre och det är självklart att dansband ska finnas representerat i den här musikfesten men dess storhetstid är sedan länge förbi. Tack och lov. Elisa kommer garanterat charma byxorna av samtliga tittare men när det kommer till kritan väljer de nog andra att skicka iväg sin röst till. Swedish House Wives floppade ju förra året – “On top of the world” var enda renodlade schlagerlåten med då. Samtidigt är Elisas fans vana vid att telefonrösta, hon vann ju Körslaget icke att förglömma.

Ingen annanstans än i schlagerbubblan skulle jag sitta och tänka att “det här är ju lite bra ändå”. Och det är bara vecka ett. Innan finalen kommer jag vara så djupt inne i bubblan att jag blir rädd för mig själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro