ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ella, 6, fick tillbaka kaninen Molly – tack vare Metro

Johanna G Jimenez · 10 Jan 2013
Uppdaterad 10 Jan 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Susanna Troedsson från Lund trodde inte sina ögon när hon i går morse på väg till jobbet såg den tilltufsade gosekaninen på Metro Skånes förstasida, i ett reportage från Malmö Airports hittegodsavdelning. Det var Molly – sexåriga dottern Ellas gosedjur, som varit spårlöst borta sedan familjens resa till Kanarieöarna i början av december. 

– Jag såg direkt att det var vår kanin, det var helt chockartat! Tårarna har flödat här hemma sedan Molly försvann, så det har varit jobbigt för Ella, säger en jublande glad Susanna när hon kontaktar Metro.

Efter att Susanna kontaktat hittegodsavdelningen och lämnat en detaljerad beskrivning stod det klart att det var Ellas kanin som blivit upphittad av säkerhetsvakterna på flygplatsen. Och i går eftermiddag kunde en spänd Ella få tillbaka sin försvunna vän, och Molly kunde lämna hittegodshyllan på Malmö Airport. 

– Jag kände igen henne på halsbandet och fläcken på magen, säger en glad Ella och visar upp det röda reflexhalsbandet och smutsfläcken på den vita kaninmagen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro