ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Elton John: Stäng internet

Tomas Lundin · 2 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

TEKNOFOB. Poplegenden Elton John är inte lika pigg pigg på ny teknik som han är på nya hattar och glasögon.

Stjärnan, som inte äger en mobiltelefon har beskrivit sig själv som "den största teknofoben i världshistorien". Nu vill han att internet ska stängas ner.

– Internet har hindrat folk från att gå ut och umgås, skapa saker. I stället sitter de hemma och och gör sina egna skivor, vilket är okej ibland, men inte är bra för en långsiktig artistisk vision, säger Elton John enligt The Sun.

– Förhoppningsvis kommer nästa musikrörelse riva ner internet, fortsätter han.Elton John drömmer i stället om en värld där folk går ut på gatan och protesterar i stället för att sitta hemma och blogga och föreslår att man först ska stänga ner nätet på prov i fem år.

– På det tidiga sjuttiotalet släpptes minst tio album i veckan som var fantastiska, nu har du tur om du hittar tio album per år av samma kvalitet.

Sextioåringen själv verkar inte vara något undantag. Efter flera mångmiljonsuccéer har hans senaste album, "The Captain and the Kid", knappt sålt 100 000 exemplar, enligt The Sun.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro