ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Emilio Ingrosso ångrar inte dödshoten

Pontus Hammarlund · 15 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

SJÄLVBIOGRAFI. Förra året dömdes Emilio Ingrosso till dagsböter för olaga hot och övergrepp i rättssak efter att ha dödshotat sin före detta hustru Pernilla Wahlgren.Nu söker han upprättelse och ger ut självbiografin ”La famiglia”. Och han berättar för Metro att han inte ångrar hoten.

Emilio Ingrosso dömdes till 70 dagars dagsböter à 100 kronor för att bland annat ha sagt: ”... polisanmäl mig och du ska få se när jag dödar er allihopa samtidigt.” Han erkände hoten och dömdes. Men ångrade sig inte.– Nej, jag kan inte ångra mig om en människa massakrerar mina barn. Man måste förstå att medier tog fram mig som en Falconetti. Varför hotet kom till är det ingen som har frågat, säger han.

På fredag släpps den första delen i trilogin ”La famiglia” som bara kommer att finnas till försäljning på nätet. – Ett hot kommer inte från ingenstans. Det fanns så mycket som hade lagrats på. Hur och varför kommer i del tre, säger han.De tre böckerna blandar privata och professionella bilder med Emilio Ingrossos version av vad som hänt de senaste 22 åren. Flera kända personer i familjens närhet hängs ut. Tanken på att skriva en självbiografi har funnits hos Emilio Ingrosso sedan 1997. Pernilla Wahlgrens polisanmälan 2005 blev den utlösande faktorn. – När hon valde att ta den vägen, då bestämde jag mig. Men jag tror att hon kommer att ångra sig. Det kan jag garantera dig.•• Det låter nästan som att det här är en hämnd?– Det är ingen hämnd. Då hade jag inte gjort den så här snygg. Då hade jag slängt ut en massa scoop till Se & Hör och Hänt i Veckan. •• Är det inte problematiskt att blanda in era barn på det viset som du gör i boken?– Hon har ju själv haft med barnen, så varför skulle det vara problematiskt? Jag gör det snyggare bara.Pernilla Wahlgrens manager Staffan Jordansson säger till Metro att hon inte sett boken och hon vill inte ge någon kommentar.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro