ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Emma delar med sig av sina skönhetstips

Caroline Engvall · 7 Okt 2011
Uppdaterad 7 Okt 2011
– Idén till boken kom när jag insåg att jag ofta får frågorom tips och råd, säger Emma Wiklund. Aktuell med boken ”Emmas skönhet”.

– Idén till boken kom när jag insåg att jag ofta får frågorom tips och råd, säger Emma Wiklund. Aktuell med boken ”Emmas skönhet”. Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX


Det finns få saker om skönhet som inte före detta supermodellen Emma Wiklund kan. Nu har hon samlat sina bästa tips i en ny bok.

klar

Artikellänk är kopierad

Vi är vana vid att se supermodellen Emma Wiklund i viga minimjölkskickar. Med egna sminkmärket. I en klädkedjas styrelse. Nu kan hon dessutom plita ner ”författare” på visitkortet. – Idén till boken kom när jag insåg att jag ofta får frågor om tips och råd från kvinnor om hur man ska ta hand om sin hy, vilken som är rätt färg på foundation, smink eller bästa träningen. – Jag insåg att jag har fått en hel del bra tips från alla proffs inom just skönhet under åren som jag tycker funkar bra och som jag gärna delar med mig av. Resultatet blev en personlig skönhetsbok, en snabb räddare i nöden när mörka ringar behöver trollas bort.Varför är skönhet så kul? – Oj, kanske för att man blir så glad när man känner sig lite fin. – Men sedan tycker jag det är härligt med känsla, doft, färger och förpackningar. Man kan faktiskt ha ganska kul med make up.Du är ju skönhet. Vilken är den vanligaste frågan du brukar få om skönhet – och vad svarar du på den? – Den vanligaste frågan är ”vilket är ditt skönhetstips?”. Jag brukar svara ”sömn”, för det hjälper verkligen. Sedan kommer ju alla de där andra sakerna som också hjälper till, men de tipsen har hamnat i boken.

LÄSTIPSET – HÄR ÄR VECKANS BÄSTA BÖCKER

Sprudlande bok med fina bilderEmmas skönhet, Emma Wiklund (Bonnier Fakta) I det djupa, manligt funderande sällskapet den här fredagen kan Emma Wiklunds skönhetstips verka ytliga. Men Emmas sprudlande sätt smittar av sig i boken, som också innehåller en del dråpliga inslag från hennes karriär kombinerad med tjusiga bilder tagna av Andreas von Gegerfelt. En fin coffeetablebok slash biografi.

Jublande glädje efter de svartaPappatexter,Marcus Birro (Damm förlag) Marcus Birro och hans Jonna har vågat prata om det svartaste – att förlora två barn (i boken ”Svarta vykort”). En pojke och en flicka, båda för tidigt födda. Efter många års kamp har de nu två barn  och i ”Pappatexter” har det helvetessvarta bytts mot glädje.

Att bli en bättre pappaCoola pappor, Martin Melin (Forum) Martin Melin, före detta Robinsonvinnare och numera Läckbergmake, har ingen pappahistoria att skryta med. Han tar däremot avstamp i att han varit en dålig pappa – men han beskriver hjärtligt sin resa till att bli mer närvarande och bättre. Hatten av.

Familjehistora som berörRikitikitavi, Rikard Wolff (Wahlström & Widstrand) Även Rikard Wolff, en av våra mest karismatiska skådespelare, är pappa, men det kommer inga avslöjanden om livet som far i självbiografin. Vi får fortsätta att vara nyfikna på den biten, men familjehistorien och ödet berör tillräckligt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro