ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Emma semestrar med kändisar i nytt program

TT Spektra · 19 Apr 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Emma Andersson Emma Andersson semestrar med svenska kändisar i ”Emmas värld” som har premiär 7 maj. Hon följer bland annat med Anna Book till Libanon och Alexandra Pascalidou till Argentina.

Emma Andersson Emma Andersson semestrar med svenska kändisar i ”Emmas värld” som har premiär 7 maj. Hon följer bland annat med Anna Book till Libanon och Alexandra Pascalidou till Argentina. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

i sitt nya program badar  Emma Andersson finsk bastu med Bingo Rimér och raggar karlar åt Mona Seilitz på Gran Canaria. – Jag älskar Mona Seilitz, hon är fantastisk, säger Emma Andersson. Även om programmet bygger på resor runtom i världen är det inte ett reseprogram. Tanken med ”Emmas värld”, som har premiär 7 maj i Kanal 5, är att visa kända personligheter i helt andra miljöer än vad man är van vid.

BINGO UTAN BLONDINER – Bingo Rimér är man van att se tillsammans med storbystade blondiner och det är roligt att sätta honom på prov när han inte har dem bredvid sig, säger Emma Andersson. Genom att utsätta kändisarna för nya prövningar ska tv-publiken få se nya och mer personliga sidor av kändisarna. Emma Andersson tror att det är hennes öppenhet och av-slappnade attityd mot gästerna som får dem att prata. Hon säger också att hon försöker att inte pressa dem till att avslöja något personligt. – Det kommer automatiskt fram ändå. Jag har den förmågan, säger hon och skrattar.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro