ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Emma Watson: Jag måste bevisa att jag inte längre är Hermione

Gabriela Acosta Silva/Metro World News · 3 Apr 2014
Uppdaterad 4 Apr 2014
Emma Watson: Jag måste bevisa att jag inte längre är Hermione Emma Watson trivs med att bli äldre och säger att hon numera är mer självsäker och fokuserad än tidigare. – Jag har också lärt mig att allt i livet inte handlar om jobb. Kändisskap har förmågan att sudda ut verkligheten. Det är orsaken till att jag valde att ta ett steg tillbaka och börja studera och tänka igenom vad jag verkligen vill göra, säger hon.

Emma Watson: Jag måste bevisa att jag inte längre är Hermione Emma Watson trivs med att bli äldre och säger att hon numera är mer självsäker och fokuserad än tidigare. – Jag har också lärt mig att allt i livet inte handlar om jobb. Kändisskap har förmågan att sudda ut verkligheten. Det är orsaken till att jag valde att ta ett steg tillbaka och börja studera och tänka igenom vad jag verkligen vill göra, säger hon. Foto: Rex Features / All Over Press


Från barnvänliga Harry Potter” till kontroversiell biblisk storfilm. Med rollen i ”Noah” vill Emma Watson bevisa att hon kan spela flera roller än Hermione i de populära trollkarlsfilmerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Nästan tre år efter att den sista ”Harry Potter”-filmen haft premiär känner Emma Watson, 23, att hennes största utmaning är att bevisa att hon inte längre är Hermione.

– Jag måste kunna ha förmågan att spela snäll, ond, modig eller oskyldig i vilken roll jag än tar mig an. Jag måste fortfarande bevisa för folk vad jag kan göra utanför ”Harry Potter”. Jag tror inte att jag nått dit ännu men jag är på väg, säger Emma Watson. På fredag har filmen storfilmen ”Noah” svensk biopremiär. I den spelar Emma Watson mot bland andra Russell Crowe, Jennifer Connelly och Anthony Hopkins. – Personligen tycker jag att filmens berättelse är lite fånig. Men när manus är skrivet av någon som Darren Aronofsky vet du att det kommer att bli något särskilt. Jag skulle säga att filmen är som en studie av människor som hittar sig själva i en futuristisk, apokalyptisk värld. ”Noah” var en stor snackis redan långt innan den hade premiär och mötte kritik från bland annat kristna grupper i USA. Den har förbjudits i flera muslimska länder. Emma Watson kommenterar inte kritiken utan säger: – Producenterna gjorde en massa research och gjorde flera olika versioner av manuset. Det största problemet är att i Bibeln är berättelsen om Noaks ark en halv sida. Så vi har gjort en tre timmar lång film utifrån tre stycken. LÄS MER: Russell Crowe om kritiken mot ”Noah”

klar

Artikellänk är kopierad

Gabriela Acosta Silva/Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro