ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En anhållen efter rån i centrala Stockholm

Stockholm TT · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den 22-årige mannen anhölls av åklagare misstänkt för grovt rån, säger stationsbefälet Torgny Wallström på Norrmalmspolisen till TT. Han vill inte avslöja några detaljer kring gripandet.

En del av Kungsgatan i centrala Stockholm spärrades av under en dryg timme på tisdagskvällen sedan en maskerad och pistolbeväpnad man rånat bijouteributiken Glitter. Ett stort polisuppbåd i cirka 25 polisbilar ryckte ut när larmet om rånet kom. Poliser spanade även från luften från en helikopter, och området kring butiken spärrades av. Senare togs en bil i beslag, men det är oklart vilket samband den haft med rånet.

Ingen person skadades fysiskt, men personalen som fanns i butiken chockades. Butiken var stängd för renovering och skulle öppna igen på fredag.

Polisen var först osäker på om rånaren var kvar i butiken. När fastigheten säkrats strax efter klockan 19 och polisen konstaterat att rånaren inte var kvar togs avspärrningarna bort.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro