ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En anhållen misstänkt för våldtäkt i Bromma under långfredagen

Filip Joelsson · 3 Apr 2018
Uppdaterad 3 Apr 2018
En man har anhållits, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten i Bromma under långfredagen. OBS: bilden är inte från det aktuella fallet.

En man har anhållits, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten i Bromma under långfredagen. OBS: bilden är inte från det aktuella fallet. Foto: IBL


En man anhölls på tisdagen, på sannolika skäl misstänkt för överfallsvåldtäkten i Bromma under långfredagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Under långfredagen blev en kvinna överfallen och våldtagen av en man i ett industriområde i Bromma. Nu har en man anhållits, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten, skriver åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Åklagaren har nu till fredag på sig att besluta om mannen ska begäras häktad eller inte.

Två andra misstänkta våldtäkter har ägt rum i Stockholm under påskhelgen. En vid Stockholms universitet under påskdagen, och en i centrala Stockholm annandag påsk. Än så länge finns inga kopplingar mellan våldtäkten i Bromma och de övriga två, enligt polisen.

– Där är vi inte framme i något bra resultat gällande tillvägagångssätt och signalement, men utreder det enligt de rutiner vi har, säger Kjell Lindgren på polisens mediecenter till DN.

Rubriceringen för den misstänkta våldtäkten i en port till en fastighet i centrala Stockholm som skedde annandag påsk ändrades under tisdagen från misstänkt våldtäkt till ofredande, uppger DN.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro