ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En av dem blir Tv-stjärnan”

Sara Stolt · 20 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nu är tre personer är kvar i tävlingen om att bli SVT: s nya stjärna. På lördag avgör tittarna vem som klarar sig bäst i direktsändning. Metro tog ett snack med ”Tv-stjärnans” finalister och tog reda på vem av dem som kan mest om tv.

Foto: Urban Brådhe

Anna Mourou, 28, producent och artist, Stockholm:

Om du vinner, uppfattar tittarna dig på ett annat sätt än andra programledare?– Ja. Till en början lockas nog många till att se programmet för att de vill kolla om den jävla tv-stjärnan egentligen var något att hänga i julgranen.

Vad har förvånat dig mest under veckorna på SVT?– Vi äter i SVT: s matsal, bland alla tunga profiler. Då  tänker man ”oj, vad lång hon var” och ”oj, hon var smal men vilken stor mage”. Det coola med SVT är att alla man följde i tv som barn finns i huset.

Varför ska du vinna?– Jag tycker att Fredrik och Frida står för något som inte känns nytt och fräscht. Jag vill vinna så att det händer något på SVT, vara som ett litet tomtebloss här.

Foto: Urban Brådhe

Frida Zetterström, 32, frilans­journalist/stylist, Göteborg:

Har du kommit till din rätt i serien?– Vi som personer har inte kommit fram. Klippen är väldigt korta. Ibland ser det ut som att jag gjorde 18 000 fel fastän väldigt mycket blev rätt.

Vad skulle det betyda för dig om du vann?– Förutom  att få göra en egen talkshow: att få fortsätta leva i ett äventyr och möta smarta och begåvade människor på SVT.

Varför ska du vinna?– Jag tror att jag har förmågan att locka ur saker ur mina intervjuoffer och de människor jag möter.

Foto: Urban Brådhe

Fredrik Lindblad Raju, 33, maskinoperatör, Malmö:

Hur känns det inför finalen?– Otroligt. Tänk att man står på påskafton på prime time i direktsändning i SVT och har chans att säga nästan precis vad man vill.

Hur är ett Fredrik-program?– Strukturerat. Humorn är inte flamsig. Jag vill ha raka påannonseringar och några torra ordvitsar.

Varför ska du vinna?– Mina konkurrenter är dagens tv-stjärnor. Jag är morgondagens. De är inte lika originella som jag är.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro