ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

En av tio svenska tjejer har haft gruppsex

Metro.se · 24 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

FANTASIER. Nästan hälften av alla svenska kvinnor i åldern 18–35 fantiserar om sex fler gånger i veckan. Det framgår av en undersökning som TV 3:s Lustgården har gjort. Bara var tjugonde kvinna säger att hon aldrig eller nästan aldrig fantiserar om sex.

Det finns ett tydligt samband mellan ålder och hur ofta man fantiserar om sex, visar undersökningen. Bland de yngsta tjejerna – de som är mellan 18–24 år– fantiserar 23 procent dagligen om sex. I den äldsta gruppen – 30–35– bara var tionde. Det är också vanligare att singelkvinnor fantiserar om sex än de som har en partner.  

Undersökningen visar också att fyra av tio svenska tjejer också har prövat att göra verklighet av sina fantasier. De allra flesta – åtta av tio– tyckte också att det var en positiv upplevelse att leva ut sina fantasier.

Något som det fantiseras om verkar vara att ha sex med en annan tjej, eller med flera personer.  10 procent av tjejerna har erfarenhet av gruppsex och ungefär lika många har erfarenhet av att ha sex med en annan tjej, visar undersökningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro