ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

“En kaffe, en tidning och en mobiltelefon tack

Aron Andersson · 3 Dec 2012
Uppdaterad 12 Dec 2012
Mobilautomat hos Pressbyrån

Mobilautomat hos Pressbyrån


klar

Artikellänk är kopierad

Nu kan du köpa en mobiltelefon till morgonkaffet. En ny automat levererar lurar i jourbutiken.

Doften av nybakade lussekatter lockar ofta från Pressbyrån eller 7-eleven-butikerna i morgonrusningen. Snart kan även tanken på en sprillans nya mobiltelefon locka. Via en särskild automat blir det nu möjligt att köpa lurar med abonnemang i båda jourbutikerna.

Det är mobiloperatören Comviq som ligger bakom nyheten, i ett samarbete med Reitan Convenience, som äger butikerna. –Vi startar med 30 butiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Norrköping, säger Magnus Larsson, affärsområdeschef på Comviq i en presentation av satsningen. – Om allt går som det ska så kommer vi vara den operatör med flest butiker i Sverige i slutet av nästa år.

Telefonerna som finns att köpa i automaten kommer alla från Samsung. Det gäller Galaxy SIII Mini, Galaxy SII och Galaxy SIII. Tidigare i höst lanserade Comviq ett nytt fastprisabonnemang och gick då från att tidigare bara ha sålt kontantkort.

Visst finns det något lockande med att slippa påträngande försäljare och själv kunna knappa in sina val i en automat. Men frågan är hur stort intresset är för att impulsköpa en mobil tillsammans med bananfikat och senaste numret av Filter?

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro