ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En komikers födelse

Lotta Imberg · 13 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Parlamentets nya stjärna. Efter skådespeleri, te-tillverkning och hundcoachning börjar Claudia Galli sin bana som komiker. Hennes funny bones är redan eftertraktade.   – Jag har roliga grejer på gång, säger hon hemlighetsfullt.

Thomas Järvheden ville ha med dig i ”Grillad” för att du har ”funny bones” och ”kan vara så jävla elak”. 

– Det är väl några aggressioner jag släpper ut. Ha ha. Men jag tänker inte på det. Jag är nog född sådan. Men jag tror inte alls att mina vänner ser mig som en elak person även om jag inte är ett litet fjäderfä ...Din systerdotter Josephine Bornebusch blev också komiker. När får vi se er göra något ihop?– Vi är skådespelare från början båda två och på något sätt har vi följts åt in i det här. Det är en slump. Det är klart att vi kommer att göra något ihop så småning om. Vi har alltid skrattat jäkligt mycket. Jag tror att vi har samma lättsamma syn på livet och lika lätt att göra en jobbig situation till en whatever-situation. Förmodligen möts vi i ”Parlamentet” snart. Du fick dödsångest när du testade stå upp i höstas. Vad hände?– Det var ett vad med mig själv. Jag bad om att få testa på Chinateatern. Jag ville se om jag pallade. Det gjorde jag knappt. Jag var så nervös att jag inte visste om jag skulle palla fysiskt när jag gick ut på scen. Det tog jävligt mycket på krafterna. Men jag överlevde! Jag kanske testar igen, men jag har inte bestämt mig. Du tillverkar teer med namn som Chihuahua Dreams och Basset Thoughts, tränar agility och pluggar hundpsykologi. Varför är du så hundintresserad?– Mina hundar betyder jättemycket för mig. Jag är intresserad av hundar för att man kan lära dem så mycket och för att jag ser hur glada hundar blir av att träna. Om jag kommer jobba med det vet jag inte. Men jag vill kunna så mycket om det. Vad blir ditt nästa steg i karriären?– Jag har roliga grejer på gång. De förhandlas just nu. Mer kan jag inte säga ännu.

klar

Artikellänk är kopierad

Lotta Imberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro