ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

En miljon på spel i ny Fortnite-turnering online

Erik Glanell · 21 Mar 2019
Uppdaterad 21 Mar 2019

Foto: Epic Games


Fortnite-skaparna Epic Games bjuder in till ännu en helgturnering. Under Blackheart Cup fajtas spelarna om en prispott på nära en miljon kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Inför det omfattande kvalet till miljardturneringen Fortnite World Cup håller företaget helgturneringar för att testa sina utbetalningssystem kring prisvinster. Samtidigt som den nya patchen släpptes utannonserades därför också en ny tävling som går av stapeln i 23-24 mars.

Så om du missade chansen att delta i förra helgens Fortnite-turnering Scallywag Duos Cup får en ny chans den här helgen när i Blackheart Cup.

Detaljerna kring cupen är fortfarande oklara och Epic Games skriver på sin hemsida att ”prispotten kommer att fördelas över alla server-regioner med regler och detaljer som släpps senare i veckan”

LÄS MER
LoL-proffsets cosplay tar fansen med storm – igen

Där framgår däremot att det den här gången kommer att finnas ett solo-läge. Om det betyder att cupen kommer spelas i både solo och duo är inte solklart.

Klart är i alla fall att de som placerat sig bland de tre översta procenten globalt i spelets Gauntlet test events hittills är kvalificerade att delta. Spelarna har fram till klockan 01.00 den 23 mars på sig att samla poäng. Det krävs dock att du är åtminstone konto-level 15 för att få vara med.

Under lördagen kommer alla berättigade spelare att kunna delta. Under söndagen gör de bästa 3 000 spelarna upp om prispengarna.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro