ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En omkom i Umeåbrand

TT · 2 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Flera bränder härjade i landet under natten till måndagen, varav en med dödlig utgång.

En person påträffades död efter en brand i Vännäsby, nordväst om Umeå, natten till fredagen.Larmet om branden i ett flerfamiljshus kom strax före klockan halv ett. I en av lägenheterna påträffades en person död. Ingen av de övriga lägenheterna hade hyresgäster, uppger Umeåpolisen.

En brand bröt ut i en radhuslänga i Gävle natten till fredagen. Omkring hälften av de tolv radhusen eldhärjades, men inga människor kom till skada.Larmet om radhusbranden på Blåbärsvägen kom strax före klockan halv tre. Alla boende kunde snabbt evakueras och elden bekämpades av personal från flera brandstationer.Vid femtiden pågick eftersläckningsarbete. Hur omfattande skador branden gett upphov till var ännu för tidigt att säga, uppger Gävlepolisen.

En vindsbrand bröt ut i ett sjuvåningshus i Ronna i Södertälje natten till fredagen.Larmet om branden i bostadshuset på Utmarksvägen kom strax före klockan halv ett.De två översta våningarna i två av husets fyra uppgångar evakuerades, men branden kunde begränsas till vinden. Inga människor kom till skada, uppger Södertäljepolisen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro