ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

En person död i villabrand

Josefin Svenberg · 15 Dec 2013
Uppdaterad 15 Dec 2013

Rökdykare har hittat en person avliden i den Lerumsvilla som brann på söndagskvällen. Troligtvis är det den kvinna som var skriven på adressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Vid halv sjutiden på söndagskvällen larmades brandkår och polis till en adress i Lerum där en villa stod i lågor. – Branden i treplansvillan var fullt utvecklad när vi kom fram och rökdykning inleddes, säger Johan Larsson, ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

Redan i SOS-larmet fanns uppgifter om att en äldre kvinna eventuellt befann sig i den brinnande villan. Rökdykarna anträffade sedan en person avliden under sitt arbete.

– Kroppen är inte identifierad eftersom det är väldigt svårt i det här läget. Men med stor sannolikhet handlar det om den person som var skriven på adressen. Ingenting tyder på att någon annan skulle befunnit sig i villan, säger Lars Tunefjord, biträdande vakthavande befäl på Västra Götalandspolisen.

Vid niotiden på kvällen var branden ännu inte släckt och det var oklart hur den startade.

– Huset kommer nog att få brinna ner nu. Men vi har spärrat av platsen för teknisk undersökning senare, säger Lars Tunefjord på Västra Götalandspolisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro