ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"En stark kärlekshistoria"

Caroline Engvall · 10 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Namn: Mathias Björk, Ålder: 34 år, Pocketaktuell med: ”En del av mitt hjärta – en roman om kärlek, ensamhet och kändisskap”

Namn: Mathias Björk, Ålder: 34 år, Pocketaktuell med: ”En del av mitt hjärta – en roman om kärlek, ensamhet och kändisskap”


klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där, Mathias Björk, pocketaktuell med ”En del av mitt hjärta”…… varför ska man läsa din bok? – Den är en stark kärlekshistoria som är underhållande för stunden samtidigt som den reflekterar över vad som verkligen är viktigt i livet.

Vem vill du ska läsa din bok? – Jag tror att det är mest tjejer som läser den här typen av böcker, men i och med att historien berättas ur ett manligt perspektiv hoppas jag att även killar kommer att läsa den.

Vad läser du själv just nu? – ”Den 777:e mannen” av Camilla Andersson och Anders Boström.

Vad har du annars på gång just nu? – För tillfället arbetar jag parallellt med flera olika projekt, varav ett är min andra roman.

”Lycka till! Om balans i livet och andra floskler”Jennie Sjögren och Tinni Ernsjöö Rappe (Pocketförlaget)Hela vårt samhällsklimat är präglat av framgångshets. Det ska vara nya projekt och planer, saker och ting ska bli större, bättre, snabbare hela tiden. Jennie Sjögren och Tinni Ernsjöö Rappe skriver huvudet-på-spiken-bra om hur det är att vara lite för duktig för sitt eget bästa och hur man tar vara på den egna, individuella lyckan.

”En del av mitt hjärta”Mathias Björk (Big Bok)Kristoffer Lönngren är supermodell på Manhattan, en tillvaro där livet kretsar kring sexhunger och droger, om fixering vid en yta som egentligen inte är något värd – inte i jämförelse med Den Stora Kärleken. Och den har Kristoffer hittat, men har svårt att hålla fast vid. Mathias Björk är själv modell och skriver initierat om bekom kulisserna-livet i modellbranschen. ”Morden i Buttle”Annika Bryn (Wahlströms) Kriminalinspektören Margareta är utbränd och har blivit dirigerad åt semesterhållet, men i färjeläget i Nynäshamn väcks hennes nyfikenhet. Mot sin vilja blir hon indragen i ett trassligt mordnystan där få tror på det hon upplevt. Buttle är tvärtemot vad den låter som ingen engelsk by – utan en liten ort på Gotland. Kuslig läsning för svensk sommarsemester.”Flickan som lekte med elden”Stieg Larsson (Månpocket) Äntligen släpps Stieg Larssons tvåa i pocket. Den här gången handlar det om en traffickinghärva med högt uppsatta personer inblandade – än en gång med Lisbeth Salander i huvudrollen. Vasst, rappt, nagelbitande. Det är ingen tvekan om saken – den här uppföljaren kommer att parkera sig på pockettoppen för lång tid framöver.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro