ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Engelska fotbollsfans stormade Ikea – skapade kaos

Sofia Clason · 8 Jul 2018
Uppdaterad 8 Jul 2018
Englands vinst med 2-0 mot Sverige gav många skäl till att fira.

Englands vinst med 2-0 mot Sverige gav många skäl till att fira. Foto: Flick, Wikimedia Commons


Efter gårdagens kvartsfinal, där England vann över Sverige, valde några supporters att fira segern på ett annorlunda sätt. Ett antal fans stormade en Ikea-butik och ska bland annat ha hoppat i sängarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Englands vinst med 2-0 mot Sverige, gav skäl till att fira i stora delar av landet. Men för några fans i Londonområdet spårade festen ur.

Fansen stormade en Ikea-butik, där de iklädda engelska fotbollströjor skapade kaos. Bland annat ska de ha hoppat på visningssängar, sparkat på kuddar och sjungit högljutt, skriver Daily Mail.

Personalen som jobbade vid tillfället försökte förgäves att ta kontroll över situationen, medan Ikea-möbler flög åt alla håll och kanter.

En talesperson på Ikea har uttalat sig om händelsen, men lät inte alltför upprörd över kaoset.

”Vi är medvetna om att en mindre grupp supportar firade resultatet i ett av våra varuhus”, skriver personen och fortsätter:

”Som både engelska och svenska, satt vi på kanten av våra stolar under matchen och vi skulle vilja säga grattis till Englands lag som avancerat till semifinalerna”.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Clason
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro