ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Eniro kallade kund horunge

Gustaf Eriksson · 22 Nov 2012
Uppdaterad 22 Nov 2012

Foto: Montage


När mannen för fjärde gången tackade nej till erbjudandet om att förnya en tjänst rann det över för försäljaren från Eniro. "Din horunge, vakta din tunga!", skrev säljaren i ett sms, rapporterar VG.

klar

Artikellänk är kopierad

I tisdags fick mannen, som är bosatt i Oslo, ett sms-erbjudande från norska Eniro om att förlänga en tjänst. Det var inte första gången.  – De har ringt mig tre gånger den senaste tiden. Varje gång har jag klart och tydligt sagt att jag inte är intresserad, säger mannen, som vill vara anonym, till norska VG.

Med vändande sms fräste mannen ifrån: "Jävla idiot! Hur många gånger ska jag säga till dig att jag inte vill ha någon förnyelse!". Tre minuter senare kom svaret från Eniro. "Din horunge, vakta din tunga!", skrev försäljaren. 

Mannen blev rasande och tog omedelbart kontakt med Eniros kundtjänst. Han vill få försäljaren sparkad, och säger till VG att han kommer att kontakta företaget igen om en månad för att försäkra sig om att så har skett.  Morten Algøy, administrativ chef för Eniro Norge, vill inte uppge vilka konsekvenser sms:et kommer att få. Han säger dock att han aldrig varit med om något liknande, trots att han varit i branschen i 20 år. – Jag har aldrig sett ett skriftligt meddelande av den är typen, berättar han för VG.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro