ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ENKÄT: Är julen påfrestande för ert förhållande?

Stockholm Jenny Andersson · 21 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

– Nej, julledigt är ganska bra när man har ett distansförhållande, säger Pontus Tengvall 21, år från Åre som är nere i Stockholm och hälsar på flickvännen Anna Edsman, 21 år. – Men det är klart det är ju lite jobbigt om man inte hittar rätt present, jag har redan fått mina av Anna så nu måste jag hitta något lika bar till henne.

I Familjen Edsberg- Olsson råder det delade meningar om huruvida julbestyren är jobbig eller ej. – Nej allt är fixat nu och jag har inhandlat hela familjen julklappar, säger Kina Olsson, 28. – Det är visst jobbigt, speciellt att bestämma vart man ska fira jul någonstans, i år firar vi hos mina föräldrar i9 Stockholm men det blir sista året, sedan blir Sigge som är 8 månader för gammal då stannar vi på Öland, säger Jonas Esberg, 31.

Lars och Åsa Lindman har tagit ut de sista semesterdagarna för att slippa den sista hetsen inför jul och för att få lite mer tid över till varandra. – Det är inte jobbigt om man har samma ambitionsnivå, när det gäller julbestyren, vilket vi kanske inte alltid har, säger Åsa, 39. – Jag tycker inte alls att julen är stressande, men det kan ju bero på att vi inte har några barn ännu, säger maken Lars, 39.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Jenny Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro