ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Enkät - datorbatteri

Stockholm Mary Örnborg · 22 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Tycker du att ditt datorbatteri till din laptop tappar kapaciteten alldeles för fort?

Namn: Lars Wallin, Ålder: 39 år, Bor: USA, Yrke: Personlig tränare. - Nej, jag har aldrig behövt byta mitt batteri. Men å andra sidan så har jag en dyr Mac.

Namn: Stefan Struvert och hunden Mynta, Ålder 28, Bor: Stockholm, Yrke: It-support - Ja, Jag har en Acer och för varje gång jag kör den på batteri så blir batteriet bara sämre och sämre.

Namn: Sanna Bylod, Ålder 21 år, Bor : Falun, Yrke: Personlig assistent - Nej, jag har haft min laptop i två år och jag har ännu inte haft problem med att batteriet blivit sämre.

Namn: Pavel Martin, Ålder: 34 år, Bor: Stockholm, Yrke: Konsult. - Jag har haft min Dell i fem år och för ett år sedan bytte jag batteriet för första gången. Jag har satt in ett extra batteri i min laptop så nu surfar jag trådlöst med två batterier.

Namn: Sara Forman. Ålder: 30 år, Bor: Stockholm, Yrke: Ljustekniker - Jag har en Mac och jag har aldrig upplevt att batteriet på den har blivit sämre.

Namn: Emma Fällman, Ålder 26 år, Bor: Stockholm, Yrke: rekvisitör - Ja, jag har en Acer och jag måsta alltid köra med sladd eftersom batterierna blir sämre och sämre för varje gång jag kör utan sladd.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Mary Örnborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro