ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Enkät: Tänker du på fotoreglerna?

metro · 16 Feb 2014
Uppdaterad 16 Feb 2014
Maria Rothenborg, 28, personlig tränare, Knivsta: Ja, det det beror litet på var. Inte på allmän plats, men sjukhus och flygplatser t. ex. På varuhus är jag särskilt vaksam. Men plåtar jag mina vänner tycker jag det är okej.

Maria Rothenborg, 28, personlig tränare, Knivsta: Ja, det det beror litet på var. Inte på allmän plats, men sjukhus och flygplatser t. ex. På varuhus är jag särskilt vaksam. Men plåtar jag mina vänner tycker jag det är okej. Foto: Urban Brådhe


Metro frågade tre personer om de tänker på reglerna det finns om foto och publicering när de lägger upp bilder på sociala medier?

klar

Artikellänk är kopierad

Felicia Reychman, 35, sjuksköterska, Sjöbo: Nej, men jag brukar försöka att inte få med andra människor utan att fråga dem.
Felicia Reychman, 35, sjuksköterska, Sjöbo: Nej, men jag brukar försöka att inte få med andra människor utan att fråga dem.Foto: Urban Brådhe
Henrik Nilsson, 40, säljare, Stockholm: Nej, jag tror inte det. Däremot tänker jag på att inte ta folk i taskiga situationer.
Henrik Nilsson, 40, säljare, Stockholm: Nej, jag tror inte det. Däremot tänker jag på att inte ta folk i taskiga situationer.Foto: Urban Brådhe
LÄS MER
Här får du inte instagramma
klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro