ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ensam mamma söker” är tillbaka i ny tappning

Emma Björkman · 6 Sep 2013
Uppdaterad 9 Sep 2013

I den nya säsongen sv "Ensam mamma söker" letar de tre singelmammorna efter kärleken med stöd av varandra och programledaren Magdalena Graaf.

klar

Artikellänk är kopierad

När ”Ensam mamma söker” kickar igång säsong sju i TV3 i kväll är upplägget annorlunda jämfört med tidigare. Bland annat får mammorna stötta varandra och bolla sina tankar med Magdalena Graaf, som är programmet första programledare. – Det känns jättepositivt att de har gjort något nytt. Magdalena blev som en storasyster och har stöttat oss jättebra under resans gång, säger Therese Wickman, 27 år.  Magdalena Graaf, 38, har i sin tur identifierat sig med de kärlekstörstande mammorna. – Jag har också varit ensamstående mamma och träffat någon så jag vet hur det är. Jag sa till dem att det är viktigt att se hur killarna har varit med deras barn när kamerorna varit avstängda, säger Magdalena Graaf.  Tidigare har mammorna inte träffats – i år spenderar de mycket tid ihop. – Vi har kunnat ringa varandra när vi behöver råd. Att vara med i programmet är en omtumlande resa som kan vara jobbig om man gör den själv, säger Therese Wickman. En annan av programmets nyheter är att mammorna åker på en castingturné till Helsingborg och Sundsvall där alla tre får träffa männen som sökt till programmet. – Ibland kom det in en kille som alla tyckte var snygg och om han hade sökt till någon av de andra fick man tänka ”jaha, då får man hoppas på en snygging i nästa stad”, säger Madelene Falk, 24. My Martens, 25, tog ett väl beprövat knep till hjälp när hon skulle välja sina dejter.  – Jag gick helt och hållet på magkänslan. Det är svårt att bedöma en person på bara några minuter men väckte någon mitt intresse tog jag med honom, säger hon. 

”Ensam mamma söker” har säsongspremiär måndag den 9 september klockan 21.00 på TV3. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro