ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ensamma mamman Helena: Jag är kär

Maria Forsström · 5 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
– Jag blev lite chockad över att jag framställdes som den sexiga lilla fyrabarnsmamman, säger Helena.  

– Jag blev lite chockad över att jag framställdes som den sexiga lilla fyrabarnsmamman, säger Helena.   Foto: Linnea Svensson Arbab


klar

Artikellänk är kopierad

Varje vecka ritar en känd person en häst.
Varje vecka ritar en känd person en häst.

Helena Puhakka har väckt många åsikter, framför allt för att hon föredrar yngre män.  Själv bryr hon sig inte, men hon avslöjar att man visst kan bli kär i tv.

Var du beredd på hur det skulle bli? – Nej. Man vänjer sig till slut vid att se sig själv på tv, men inte vid all uppmärksamhet – jag är ju den som fått ta mest smuts och det kan man aldrig förstå. Men alla får ha sina åsikter och alla kan inte älska mig. Så länge jag och mina nära och kära vet vad som gäller får andra gärna tycka saker.

Du har till och med fått hatbrev. Varför då, tror du? – För att jag visar vad jag tycker om. Det kan låta som om jag är helt kroppsfixerad, och så är inte fallet, men jag tycker att det är schyst med vältränade killar. Sedan verkar det vara en nagel i ögat att jag föredrar yngre. Som kvinna är det tabu. Men jag förstår verkligen inte varför en man får säga att han gillar unga väl­tränade, men inte jag.

Finns det någon egenskap du inte står ut med hos en man? – Svartsjuka. Jag har upplevt det i ett tidigare förhållande och vill inte göra det igen. Hans kont­rollbehov gjorde att det tog slut.

Går det att hitta äkta kärlek framför tv-kameran?– Ja, det gör faktiskt det. Jag kan avslöja att jag är kär, vilket jag kanske inte trodde att jag skulle bli.

Du har steriliserat dig. Tänk om kärleken vill ha barn? – Han vet läget. Antingen får han acceptera det eller så går det inte att fortsätta. Kanske han accepterar det nu men ändrar sig om fem år, och då får vi ta det då.

Vad fick dig att fatta beslutet? – Jag har redan fyra underbara barn som börjar bli stora. Jag är nöjd.

Har programmet visat en rättvis bild av dig? – Ha ha. Visst blev jag lite chockad när jag målades upp som den sexiga lilla fyrbarnsmamman, men ju längre säsongen gått, desto mer tycker jag att man fått se helheten. Jag är nöjd.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro