ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Eric Prydz lovar fullsatt spelning på Madison Square Garden

Maria Forsström · 20 Maj 2014
Uppdaterad 20 Maj 2014

Svenske dj:n Eric Prydz planerar att sälja ut Madison Square Garden med en jätteshow, och lovar Rolling Stone Magazine att den kommer att blåsa huvudet av folk”.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

I september 2004 släppte han den elektroniska dansmusikens intill dess största hit, ”Call on me”. Nu vill Eric Prydz göra som de splittrade Swedish House Mafia – sälja ut Madison Square Garden.

Det skriver tidningen Rolling Stone och avslöjar att föreställningen ska heta ”Epic 3.0” och bland annat ha världens största inomhushologram och två timmar animerad show att backa upp hits som aktuella ”Liberate” med.

– För mig är det först och främst fråga om musiken, och jag kommer att tillbringa de närmsta månaderna med att förbereda något helt exklusivt för showen – men lita på att mitt team kommer att skapa en visuell upplevelse som kommer att blåsa huvudet av folk, säger Eric Prydz till tidningen.

Om att spela på den legendariska arenan säger han:

– Som en dj och producent som främst spelar undergroundmusik trodde jag aldrig att jag skulle få chansen att spela på Madison Square Garden.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro