ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Erik Segerstedt om kemin med Tone: En utmaning

Karolina Skoglund · 8 Feb 2013
Uppdaterad 8 Feb 2013
Erik Segerstedt och Tone Damli jobbar fortfarande på att få till en klockren – och äkta – kemi mellan sig.

Erik Segerstedt och Tone Damli jobbar fortfarande på att få till en klockren – och äkta – kemi mellan sig. Foto: Henrik Brunnsgård


klar

Artikellänk är kopierad

Repetitionerna har avlöst varandra under de senaste dagarna och för duon Erik Segerstedt och Tone Damli har det inneburit att de kunnat jobba på sin kemi på scen, som ännu inte är helt klockren. 

Under förmiddagens repetitioner utbrast Tone: "Erik, le lite. Du har precis fått knulla" och syftade till innehållet i deras låt "Hello Goodbye".  – Det var årets sägning. Men det är ju precis vad låten handlar om, säger Erik och skrattar efter kvällens första publikrepetition. 

Men Tone var seriös.  – Jag försöker säga till Erik är att man lätt tror att man ler, men att man inte gör det. Man måste överdriva det för att det ska synas. 

Svårast, menar de, är att hitta en riktig känsla – som inte uppfattas som påhittad.  – Svårt är det inte men det är helt klart en utmaning. Det gäller att det inte blir för mycket teater, utan en riktigt känsla, säger Erik. 

Se paret berätta om hur det var när de träffades här.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro