ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ersatte trillingnöten – nu försvinner pralinen i Aladdinasken

Natalie Demirian · 7 Okt 2016
Uppdaterad 15 Nov 2016
Här är den nya pralinen lime i årets ask.

Här är den nya pralinen lime i årets ask. Foto:  Mondelēz International


Det var 2014 som trillingnöten försvann ur Aladdinasken, till mångas stora besvikelse. Nu byts en av ersättarna, fläderblom, ut.

klar

Artikellänk är kopierad

Fler än 50 praliner har kommit och gått i den populära Aladdinasken som svenskarna gärna plockar fram till julfirandet. Men när pralinerna trillingnöten och körsbär i likör byttes ut orsakade det ramaskri i sociala medier. Framförallt var folk upprörda över att den klassiska trillingnöten togs bort. Pralinerna ersattes i stället av de nya smakerna fläderblom och hallonlakrits. 

LÄS MER
Så har Aladdinasken förändrats genom tiderna

Nu byts fläderblom ut efter två år, skriver Mondelēz International, som äger Marabou, i ett pressmeddelande. I stället kommer den nya pralinen lime att ta plats i asken.

"I år är vi oerhört glada att kunna välkomna den nya Limepralinen, som med sin lena smak är det perfekta komplementet till långkörare som Gräddnougat och Nöttryffel", säger Sara Sjöholm, Brand Manager för Aladdin, i pressmeddelandet.

Aladdinasken kommer att innehålla en limepralin i mörk choklad, medan Paradisasken kommer att ha en limepralin i ljus choklad. 

LÄS MER
Julen är inte förstörd – så gör du dina egna trillingnötter
klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro