ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ett barn kan ha varit i "slavhuset"

METRO · 25 Nov 2013
Uppdaterad 25 Nov 2013

Kvinnorna hölls som slavar” i över 30 år. Men nu utreder polisen om även ett barn ska ha funnits i lägenheten.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT Bild

Nyheten om att brittisk polis befriade tre kvinnor som i 30 år hade hållits inlåsta hos ett par i södra London, har skakat om ett helt land.

Kvinnorna ska ha jobbat som ”slavar” åt paret.

Nu framkommer även uppgifter om att ett barn ska ha sett i lägenheten hos paret, uppger tidningen The Mirror.

Grannen Anthony Mizzi, 44, säger att han såg ett litet barn inne i lägenheten vid ett tillfälle när han lämnade över post som kommit fel.

Händelsen ska ha inträffat en månad innan paret greps. Och polisen uppger att de tittar närmare på den nya informationen.

De tre kvinnorna som befriats är en 69-årig malaysiska, en 57-årig irländska och en brittisk 30-åring. De ska vara mycket traumatiserade och ska ha fått skyddat boende. LÄS MER: SÅG TV-PROGRAM – FÖRSTOD ATT DE VAR SLAVAR

En av kvinnorna hörde av sig till Aneeta Prem, som driver välgörenhetsorganisationen Freedom Charity, efter att ha sett ett tv-program om slaveri.
En av kvinnorna hörde av sig till Aneeta Prem, som driver välgörenhetsorganisationen Freedom Charity, efter att ha sett ett tv-program om slaveri.Foto: TT
klar

Artikellänk är kopierad

METRO
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro