ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ett dopp på ishotellet – i Jerusalem

Leif Oldenburg · 13 Dec 2013
Uppdaterad 13 Dec 2013
Ishotellet i Jukkasjärvi? Nej, Kvinnan tar sig ett dopp i poolen på femstjärniga David Citadel Hotel i Jerusalem. En kraftig snöstorm drog i går fram över Västbanken och orsakade kaos i staden.

Ishotellet i Jukkasjärvi? Nej, Kvinnan tar sig ett dopp i poolen på femstjärniga David Citadel Hotel i Jerusalem. En kraftig snöstorm drog i går fram över Västbanken och orsakade kaos i staden. Foto: AP


klar

Artikellänk är kopierad

Snöoväder i Jerusalem.  Invånarna i Jerusalem är inte vana vid snöstormar och myndigheterna uppmanade i går Jerusalemborna att hålla sig inomhus.
Snöoväder i Jerusalem.  Invånarna i Jerusalem är inte vana vid snöstormar och myndigheterna uppmanade i går Jerusalemborna att hålla sig inomhus.Foto: Uriel Sinai/Getty Images
En kraftig snöstorm drog i går fram över Västbanken och orsakade kaos i staden. På sina håll föll över en halv meter snö – och mer är på väg.
En kraftig snöstorm drog i går fram över Västbanken och orsakade kaos i staden. På sina håll föll över en halv meter snö – och mer är på väg.Foto: AP
Invånarna i Jerusalem är inte vana vid snöstormar och myndigheterna uppmanade i går Jerusalemborna att hålla sig inomhus.
Invånarna i Jerusalem är inte vana vid snöstormar och myndigheterna uppmanade i går Jerusalemborna att hålla sig inomhus.Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP
Snöoväder på Västbanken.
Snöoväder på Västbanken.Foto: AP Photo/Mohammed Ballas
Snöoväder i Jerusalem.
Snöoväder i Jerusalem.Foto: Lior Mizrahi/Getty Images
Snöoväder i Jerusalem.
Snöoväder i Jerusalem.Foto: Lior Mizrahi/Getty Images

Nej, det här är inte en bild från ishotellet i Jukkasjärvi. Kvinnan tar sig ett dopp i poolen på femstjärniga David Citadel Hotel i Jerusalem. En kraftig snöstorm drog i går fram över Västbanken och orsakade kaos i staden. På sina håll föll över en halv meter snö – och mer är på väg.

”Håll er borta från vägarna, säkra era hem och håll er inomhus”.  Polisens talesman Micky Rosenfeld varnar i Jerusalem Post för nästa storm.

Invånarna i Jerusalem är inte vana vid snöstormar och myndigheterna uppmanade i går Jerusalemborna att hålla sig inomhus. Alla större vägar stängdes och kollektivtrafiken ställdes in. Den snöstorm som väntas under lördagen blir enligt väderlekstjänsten tre gånger kraftigare.

Även andra delar av södra Europa och Mellanöstern har de senaste dagarna drabbats av oväntat kraftiga snöfall och temperaturer kring eller under noll grader. På många håll har nederbörden fallit som regn. I Gaza fick 30 personer föras till sjukhus efter översvämningar orsakade av skyfall.

I tisdags stoppade en våldsam hagelskur Champions League-matchen mellan Galatasaray och Juventus i Istanbul. När matchen återupptogs dagen efter föll snön fortfarande ymnigt över mångmiljonstaden. Galatasaray vann matchen med 1-0 och gick vidare till åttondelsfinal.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro