ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ett dygn i Malmö blir bok

Marcus Carlsson · 11 Nov 2011
Uppdaterad 11 Nov 2011
– Jag kommer själv att fotografera ett bröllop på fredag, säger Jonatan Blomqvist, här med kollegan Adam Haglund.

– Jag kommer själv att fotografera ett bröllop på fredag, säger Jonatan Blomqvist, här med kollegan Adam Haglund. Foto: Kinga Lezanska Sjölin


Om man fotar med systemkamera eller med mobilen spelar ingen roll”

klar

Artikellänk är kopierad

Det kommer blixtra kraftigt i Malmö under dagen, och det beror inte på ­vädret. Jonatan Blomqvist, projektledaren för fotoeventet Elva-elva-elva, uppskattar att ungefär 500 personer kommer gå ut och fotografera Malmö denna i övrigt helt vanliga höstdag. Alla som vill får vara med och reglerna är enkla.

– Bilderna ska vara tagna i Malmö och någon gång under fredagen. Det är upp till var och en att göra det efter egna verktyg, om man fotar med systemkamera eller med mobilen spelar ingen roll, säger Adam Haglund, intiativtagare till Elva-elva-elva.

Projektet kommer att resultera i en bok som förhoppningsvis kommer bli klar och finnas till försäljning lagom till julhandeln.

– Vi vill ha med hela Malmö. Dels geografiskt, men även mångfalden. Alla stora händelser i livet ska också vara med, allt från födsel till begravning, säger Jonatan Blomqvist.

Bilderna skickar du in via ett formulär på projektets hemsida ­www.elva-elva­­-elva.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Marcus Carlsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro