ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ett par besök där varje år”

Josefin Svenberg · 29 Maj 2011
Uppdaterad 29 Maj 2011
Viktoria Tolstoy har alltid med sig en bok på semestern. Helst läser hon biografier, romaner och kriminalböcker.

Viktoria Tolstoy har alltid med sig en bok på semestern. Helst läser hon biografier, romaner och kriminalböcker.


Sångerskan Viktoria Tolstoy reser allra helst till Italien. magsjukan i Ryssland upplever hon inte gärna igen. Det fanns ingen toalett”.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Det är nästan alldeles för många! Men jag måste nog säga Maldiverna -98, då jag tog mitt dykcertifikat. Det är helt enkelt ett paradis. Tyvärr har jag inte varit där sedan dess, men jag kommer definitivt att återvända någon gång.Värsta resminnet … – I slutet av 80-talet var jag i Ryssland, utanför Moskva, och blev magsjuk. Det upplever jag helst inte igen. Det var hemskt, jag svimmade till och med. Plus att det inte fanns någon toalett, utan bara hål i marken... Favoritresmål … – Italien, utan tvekan. För människorna, miljön och den goda maten. Rom och Capri är platser jag tycker extra mycket om. De senaste åren har jag haft turen att jobba mycket i Italien, så det har blivit ett par besök där varje år.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Jag tar alltid med mig dockningsstationen med högtalare så att jag kan lyssna på musik. Och en bra bok, eftersom jag älskar att läsa. Senast blev det Ozzy Osbournes självbiografi. Det första jag gör på hotellrummet … – Packar upp necessären. Och om jag är ensam sätter jag på tv:n för att få lite sällskap.Restipset … – Glöm inte passet, haha. Skämt åsido, det blir ju ofta mycket strul med köer och förseningar men jag tycker det är viktigt att försöka ta det lugnt ändå. När jag får panik blundar jag, andas några djupa andetag och tänker att ”det här varar inte för alltid, snart är du framme”.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro