ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Eva Longoria: Jag vet hur man flår en kanin”

Gunnar Rehlin/TT Spektra · 1 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Här är Longoria tillsammans med hemmafruarna – Marcia Cross, Nicollette Sheridan, Felicity Huffman och Teri Hatcher.

Här är Longoria tillsammans med hemmafruarna – Marcia Cross, Nicollette Sheridan, Felicity Huffman och Teri Hatcher. Foto: Reuters


klar

Artikellänk är kopierad

Eva Longoria.
Eva Longoria.Foto: Reuters

Hon är en desperat hemmafru, men också en duktig skytt – vilket Eva Longoria får visa i nya biofilmen ”Hotet inifrån”. – Jag växte upp på en farm i Texas. Redan när jag var åtta år gammal kunde jag både skjuta och flå en kanin, säger hon glatt. Eva Longoria dubbeljobbar. Dels är hon en av världens hetaste tv-stjärnor, en av de omtalade damerna i ”Desperate housewives”, dels har hon tack vare tv-succén fått fart på sin filmkarriär. Det första beviset på det är filmen ”Hotet inifrån”, som har svensk premiär den 1 september. Där spelar hon en tuff FBI-agent. Hon tog tacksamt rollen eftersom den ligger ljusår från Gabriele i ”Desperate housewives”. – Det var kul att göra någonting annorlunda. Jill i filmen använder sig aldrig av sitt utseende, hon struntar i om hon är tillsammans med någon eller inte. Hon är tuff och hon är smart. Jag ville göra det här, eftersom jag vill visa vad jag kan som skådespelerska.FULA ANKUNGEN Eva Longoria är en av fyra systrar. De växte upp på en ranch i Corpus Christi i Texas. Gång på gång har Eva Longoria hävdat att hon var den fulaste av de fyra. Men den bilden av Eva Longoria har förändrats. Numera blir hon ofta utsedd till Världens sexigaste kvinna i olika omröstningar i herrtidningar. – Att se mig själv överst på listor över Världens sexigaste och sådant, det gör mig bara ödmjuk, säger Eva Longoria. Hon hade alltid haft skådespelardrömmar, och en av huvudrollerna i ”Desperate housewives” har gjort henne till världskändis. Hon berättar att hon redan från början skrev under ett sjuårskontrakt. Hon vill gärna göra mer film, men är medveten om att det hårda tempot med ”Desperate housewives” gör detta svårt. – Vi arbetar med tv-serien tio månader om året. Då återstår det bara två. Jag har varit tvungen att tacka nej till många bra filmroller av den anledningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Gunnar Rehlin/TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro