ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Evelina, 31, gick back 11 000 i månaden – på fillers och krogbesök

Evelina Pålsson · 11 Feb 2016
Uppdaterad 11 Feb 2016

Foto: Skrämdump TV3/Lyxfällan


Tanken var att Evelina skulle hitta kärleken men hennes medverkan i Ensam mamma söker”. Nu är hon med i ”Lyxfällan”. Fillers och krogbesök gjorde att hon gick back 11 600 kronor i månaden. ”Jag har alltid varit en slarver när det gäller ekonomi”, säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Vidén från Brandbergen söder om Stockholm medverkade i ”Ensam mamma söker” år 2014. Då var hon helt skuldfri. I ”Lyxfällan”, som sänds på TV3 i kväll klockan 20.00, kommer det fram att hon spenderat över sina tillgångar. Pengarna spenderades på fillers, kläder och krogbesök.

►LÄS MER: Sjuksköterskan Linnea, 24, anmälde landstinget till ”Lyxfällan”

På ett och ett halvt år gick Evelina från att ha noll kronor i skuld till en skuld på 173 023 kronor. Trots en inkomst på 20 300 kronor gick 11 600 kronor back varje månad.

– Det har ju skenat. Det här är ju definitivt inte bra och det här är ju en ganska saftig summa pengar som jag bara har slösat bort, säger Evelina i programmet när hon får svart på vitt vad hennes totala skuld är.

– Jag har nått botten, totalt, säger en gråtande Evelina.

I programmet beskrivs Evelina som en drömmare som finansierar sina drömmar med lånade medel. Hon jobbar som telefonförsäljare och efter att ha slösat pengar på bland annat lyxiga restaurangbesök finns det i slutet av månaden inte pengar kvar till mat för henne och hennes dotter. Men det var inte Evelina själv som sökte sig till programmet.

– Min bonussyster tyckte att jag behövde en spark i baken och anmälde mig. Det var ju inte jättekul men jag såg det som en bra chans att få balans i min ekonomi, säger hon till Metro.

►LÄS MER: Tog sms-lån för att köpa godis till frukost

Men att det skulle vara efter programmet ”Ensam mamma söker” som hon börjat spendera utöver sina tillgångar, håller hon inte med om.

– Jag har alltid varit en slarver när det gäller ekonomi. Som ensamstående mamma med dyrt boende har jag tagit krediter eftersom det är ett lätt system. Sen har det blivit svårt att betala av stora skulder och det har slutat med jag bara betalat av räntan. Programmet har hjälpt mig att få en fungerande vardag, men det är inget som jag inte kunde fixa på egen hand, säger hon.

”Lyxfällan” sänds i dag torsdag den 11 februari klockan 20.00 i TV3.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro